GAZİANTEP AKARYAKIT BAYİLERİ DERNEĞİNDEN SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ

Gaziantep Akaryakıt Bayileri Derneği geçtiğimiz günlerde ''Çevren Geleceğindir''sloganı ile sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirdi.

Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Özcan AKCAN,
Sağlıklı yaşamın en temel şartlarından biri doğal dengesi bozulmamış temiz bir çevrede yaşamaktır.Çevreyi korumak,çevre kirlenmesini önlemek tüm insanlığın görevidir.
Aynı zamanda geri dönüşüm bilincininde oluşturulması gerekir.Demir,çelik ,bakır,kurşun,kagıt,plastik,kauçuk,cam gibi maddelerin geri kazanılması ve tekrar kullanılması ,tabi kaynaklarımızın tükenmesini önleyeceği gibi,ülke ihtiyaçlarını karşılayabilmek için ithal edilen hurda malzemeye ödenen döviz miktarını da azaltacak,kullanılan enerjiden büyük ölçüde tasarruf edilecektir.

Bu sebeplerden yola çıkılarak GABDER olarak,Gaziantep genelinde 31 Mayıs-5 Haziran tarihleri arasında dernğimize üye,87 istasyomuzda görevlendirilen arkadaşlarımız ile beraber akaryakıt ,market veya yıkama için ziyaret eden tüm araçlardan çöp toplama işlemi gerçekleştireceğiz.Hedefimiz 100.000 araç kullanıcısına ulaşarak araçlarında var ise çöplerini almak yok ise hafızalarında çevre adına bir yer edinmek ifadelerinde bulundu.